Hoe onderhoud ik een traplift?

Net als zoveel elektrische apparaten heeft de traplift ook onderhoud nodig. Hiermee zorgt u voor een langere levensduur van het product. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te doen, wij komen graag één keer per jaar langs om de traplift te controleren en te onderhouden. Zo is uw veiligheid gegarandeerd en heeft u er zelf geen omkijken naar. U kunt hiervoor een onderhoudscontract bij ons afsluiten, dit is het voordeligst. Lees meer over trapliften onderhoud.

  1. Hoe onderhoud ik een traplift?
  2. Hoe snel kunnen jullie een traplift installeren?

    Wanneer u de keuze voor een traplift heeft gemaakt, dan begrijpen wij dat u de traplift zo snel mogelijk in huis wil hebben. Doordat onze adviseurs door heel Nederland wonen, kunnen wij vaak de volgende dag al bij u langs komen.

    Wij kunnen dan meteen uw trap nauwkeurig opmeten met speciale software waardoor wij u direct op de computer kunnen laten zien hoe de traplift er op uw trap uit komt te zien. Nadat alle keuzes gemaakt zijn, starten wij met het productieproces van de traplift in onze fabriek in Heerhugowaard. Wanneer u spoed heeft, kunnen wij de traplift binnen één week leveren.

    Het installeren is binnen een ochtend of een middag gebeurd en de monteur legt u na afloop alles rustig uit, zodat u zich comfortabel voelt bij het gebruik van de traplift.

  3. Wat kost een traplift?

    De prijzen van trapliften lopen uiteen en zijn afhankelijk van het soort lift dat u nodig heeft. De prijs voor een traplift met bocht(-en) is hoger dan bijvoorbeeld de prijs voor een traplift voor een rechte trap. Dit heeft (onder andere) te maken met de hoeveelheid maatwerk.

    Indien u exact wilt weten wat een traplift voor uw trap kost, maak dan een afspraak met onze adviseur. Hij meet uw trap in een paar minuten op en vertelt u direct welke traplift het meest geschikt is in uw situatie en voor welke prijs. U kunt meteen al uw vragen stellen. Zo weet u aan het eind van het gesprek direct waar u aan toe bent.
    Heeft u nog vragen over de offerte? Neem contact met ons op dan nemen wij het nog even rustig met u door. Zo maken wij het kopen van een traplift persoonlijk en helder.

  4. Heb ik recht op een traplift vergoeding?

    Een vergoeding voor een traplift is soms ook mogelijk. Denk aan een vergoeding via de gemeentelijke WMO of PGB. Echter hebben alle vergoedingen zowel voor- als nadelen. Komt u in aanmerking voor eenvergoeding? Wij informeren u graag en zetten hier alle mogelijkheden voor u op een rij.

  5. Kan ik een traplift eerst uitproberen

    Wilt u een stoellift uitproberen of heeft u vragen? Wij organiseren traplift spreekuren door heel Nederland. Bekijk direct wanneer we bij u in de buurt zijn voor een traplift spreekuur.

Terug naar boven